Våra instruktörer

 

AIDA

Dynamiten Aida är entrepenör och 100% galen idéskapare. Övriga titlar är chefsinstruktör, grundare och ägare av Poledance Växjö och Indigo Life. Aida är dubbelcertifierad yogalärare (fokus på anatomi, flow och alignment) och jobbar även med kost och näring samt certifierad inom NLP & mental träning. Hon fokuserar på stressproblematik och kvinnlig självkänsla. Du kan hitta henne babblandes på någon föreläsning, på nätverksmöten eller hängandes från en stång. De största passionerna och i livet är poledance och att hjälpa människor krossa sina hinder.
(Skor är hennes passion. Vi menade skor.)

 

Chanel

Vår trainee Chanel är just nu under utbildning hos oss och hennes unika stil goes hiphop/RnB style! Chanel brings the sassy to the studio, är en grym dansare, gör hairflicks som ingen annan och det bästa av allt, hon har ett hjärta av renaste guld! Chanel har en underbart medryckande personlighet och humor, får vem som helst att slappna av och på hennes workshops och möhippor är det 100% energi! Vi är så stolta över att ha haffat denna böna till vår studio!

 

 

 

 

 

 

JULIA

Studions queen of backbends och fantasy-nörd. När hon inte undervisar Level 1-elever i poledance färgar hon håret lika ofta som du byter underkläder. Hennes elever lämnar alltid klassen med mer energi än de kom in med och sjöblöta av svett. Julia ramlar ofta av stolen under chairdance och är en jävel på att lämna sin comfort zone och är den snällaste tjej du kan tänka dig.

Ja..vi samlar på briljanta tjejer. Vi gillar sådana <3 Är du yogalärare, danslärare eller liknande och vill bli en av oss?

 


Poledance. Chairdance. Floorwork. High Heel

MYSTERY GIRL

Poledance Växjö är en unik studio med helt nya, fräscha kurser och danser.
Vi söker danslärare med det lilla extra, är du vår nästa Poledance Växjö-tjej?

Hör av dig till oss!.