Välkommen till våra spelregler!

Vi i crew är superglada att ha dig med oss på äventyr! För att du ska riktigt roligt hos oss och trivas och för att vi ska kunna skapa roliga äventyr i vår superfina studio har vi ett gäng spelregler. De är enkla och som vilket spel som helst så är de viktiga för att vi alla ska leka på lika villkor. Därför vill du läsa denna text innan du bokar något kul hos oss.

Innan du bokar

Bokning är personligt bindande och din bokning och betalning gäller enbart för det event/produkt du bokat. Alla bokningar hos oss är bindande, d.v.s både kurser, workshops, möhippor och events. Betalning sker alltid innan du kan börja och din bokning är registrerad först när vi har din betalning. Ingen ångerrätt eller avbokning då vi har högt tryck på på våra events och kurser.

Efter att du bokat

Om du går en kurs och är sjuk måste du anmäla detta till oss 6 timmar innan klassen börjar. Misslyckas du att sjukanmäla dig i tid riskerar du att få betala full avgift för klassen, eventet eller kursen. Vi tar ut denna avgift om man inte följer villkoren vilket gör att det skapar merarbete för instruktören och påverkar alla deltagare i klassens planering. Bokningsavgift återfås inte vid avbokat event, kurs eller annan aktivitet.Om lärare avbokar klass meddelar denne avbokningen via email som angetts av elev vid bokning samt eventuellt meddelar detta i facebookgrupp för aktiva elever.

Om dessa villkor flertalet gånger bryts kan du bli avstängd från kursen och förlora ditt medlemskap utan möjlighet till återbetalning.

Spelregler gällande bokning

Kursavgift och bokningsavgift betalas i samband med bokning. Alla bokningar är personligt bindande. Vid utebliven betalning tar vi ut påminnelseavgift. Bokning är inte giltig utan betalning.

Bokar du möhippa eller gruppevent betalar du också när du vill boka. Bokningen är inte registrerad utan betalning.Du måste ange KORREKT ORDERNUMMER vid bokning annars kan du missa ditt event eller din kursplats då vi inte kan koppla din betalning till din bokning.Dubbelkolla ordernummer eller om du bokar möhippa/event så skriver du ditt namn och datum för eventet du bokat.

Presentkort: Ingen ånger/bytesrätt. Presentkort/Innestående klasser etc ska användas inom deras giltighetstid 6 månader.

Alla bokningar och köp – både fysiska och online-produkter är skyddade enligt lagen om upphovsrätt. All olovlig kopiering och delning medför avstängning från kurser och medlemsgrupper. Inga pengar återfås vid avstängning av kurser vid brott mot våra villkor och upphovsrättskyddade produkter. Vid brott mot villkoren riskerar köparen att stängas av från framtida köp och bokningar på Poledance Sweden-studios.

Under träning

Säkerhet är viktigt för oss. Därför vill vi veta om du har några skador eller sjukdomar som kan påverka din upplevelse hos oss och så vi kan veta om detta och ge dig alternativa övningar.

Undvik följande om du går på poledance

Hudkrämer och oljor! De gör stången hal vilket kan vara farligt för både dig och andra elever, så undvik att smörja in dig den dag du har din klass.Bär inte heller ringar, armband eller klockor, de kan skada både dig och stängerna. Vi tar god hand om våra stänger så att de är säkra.

Har du ont eller har en skada?

Har du dåliga handleder bör du rådfråga din läkare innan du börjar träna hos oss då det är mycket vikt och tryck på handlederna beroende på nivå i yoga och pole. Informera din poleinstruktör om övriga skador, sjukdomar eller åkommor. Poledance är inte heller en lämpligt under vissa perioder av en graviditet som nybörjare.

Superduper diskretion

Absolut diskretion gäller! Du får gärna prata med andra människor om dina egna erfarenheter, men var god och avstå från att kommentera de andra eleverna i kursen. Vi jobbar för att du ska känna dig trygg, så du är ansvarig för att bevara den känslan och säkerheten.Ingen fotografering/filmning tillåts i lokalen under klasstid såvida det inte gäller ett slutet sällskap där alla medverkande har gett sitt OK till fotografering/filmning.

Fräsch träning

Vi svettas och leker intensivt för det mesta, så efter varje klass sprayar vi yogamattor, stolar och poledancestänger med sprit som finns i studion och torkar av dem så de är rena och fräscha till nästa elev. Om du svettas mycket, ta med dig en liten handduk så du kan torka av dig och kanske extra kläder för att byta om.Våra instruktörer lär sig att guida hands-on med justeringar och om det inte känns bekvämt för dig behöver du bara säga till. Det är väldigt viktigt för oss att du är trygg och glad hos oss.

För din säkerhet

Alla elever måste ha en egen och giltig hemförsäkring. Du är ej täckt av någon försäkring från studion under klasstid.För att kunna avancera till nästa nivå krävs att du deltagit i minst tre av fyra, sex av åtta klasser el åtta av tio etc och att din instruktör tycker att du är redo.

Du går inte automatiskt till Level 2 inom poledance efter att ha gått Level 1 en gång. Hos oss är instruktörerna noga med att kolla din utveckling under kurstiden. Vi jobbar hårt för att förnya och förändra varje kursomgång och har inget standardprogram så därför går våra elever gärna samma level flera gånger för att den är ny varje gång och för att ha en rolig, löpande träning. Prata med din instruktör/lärare inför nästa kursstart så du vet vilken Level du ska gå för att få ut så mycket som möjligt av din kurs.

Klädsel

Poledance

Valfria bekväma träningskläder som du kan röra dig fritt och obehindrat i. Gärna linne/t-shirt, kortare träningsbyxor elelr hotpants. Träningsskor och strumpor behövs inte då vi tränar barfota, i strumpor eller i klackskor.KnäskyddKnästrumpor

Floorwork

Tights eller knästrumpor, hotpants, linne eller långärmad tröja eller skjorta.

Styrka & Power Pole

Hotpants och träningsBH och/eller linne.

Yoga & Flexibility

Bekväma träningskläder såsom tights eller yogabyxor.Ta med varm tröja och strumpor att ta på dig efter klassen för att hålla dig varm. I studion har vi filtar till meditation men vill du ha en egen, ta gärna med dig en.

Känn dig som hemma!

Känn dig som hemma och håll rent och snyggt, tvättorka efter dig. Efter varje klass tvättar du stång och yogamatta med sprit som tillhandahålls i studion. Rulla ihop yogamattan snyggt, ställ undan efter dig. Sunt förnuft gäller och mysfaktorn är högre när man plockar undan efter sig.

Viktigast av allt

Kom ihåg att alla i din klass är nybörjare. Ingen förväntar sig att du ska kunna allt på en gång, det är ingen som kan. Man tävlar inte med någon och alla avancerar i sin egen takt. Vårt team bygger klasser som handlar om att lära dig acceptera dig själv precis som du är samt stärka ditt självförtroende och dina muskler. Vi jobbar med att möta oss själva och lära oss våra framsteg och gränser.Vårt mål är du ska gå ifrån klassen och känna dig stärkt, högre självkänsla och en stolt hållning!

Skryt

När du kommer till studion kan du checka gärna in på det event du ska på Poledance Växjö genom att tagga oss på FB eller IG @poledancesweden #poledancevswedenvaxjo #PDSWE

Om du har några som helst frågor eller funderingar, skicka gärna en röksignal eller hoppa in HÄR och skicka ett meddelande!

Välkommen till äventyret!

Crew Poledance Sweden Växjö