Möt våra polecats

Möt våra polecats

Denna sida är en hyllning till våra polequeens, våra medlemmar och grymma tjejer!

”Jag har fått så mycket bättre självkänsla, jag tycker er filosofi om kroppsmedvetenhet är otroligt sund. Jag har träffat många härliga människor och det har varit roligt och lärorikt. Man känner sig välkommen direkt, det är hemtrevligt och mysigt. Superbra instruktörer! Puss på er!”
Elin

”Kursen var bättre än jag kunde trott! Mitt självförtroende har blivit bättre och jag känner mig mer ”hemma” i min kropp. Jag är jättenöjd!”
Linna

”Jag har fått otroligt mycket självförtroende och det är nästan det viktigaste. Det är en trygg atmosfär, öppna och ärliga instruktörer. Alla är välkomna! Jag gillar er inga-speglar-princip, det har gjort att jag kunnat slappna av bättre. Denna studio är klockren och alla borde gå här!”
Cissi

”Poledance hos Poledance Växjö har gett mig inspiration, glädje och självförtroende! Riktigt kul träningsform! Ni är grymma, bästa stället i stan!”
Sara


”Detta är första gången jag testar på något som har med dans att göra, vilket gör att jag i många lägen tvivlar på att jag KAN göra vissa saker men jag vågar mer för varje gång jag går på poledance känner jag.
Jag sitter mest framför en dator om dagarna då jag pluggar heltid på distans till webbprogrammerare, så det är väldigt skönt att gå och dansa av sig lite en dag i veckan.
Utöver poledance håller jag mest på med styrketräning och lite zumba.
Det är härligt att gå på ett Poledance pass och känna att man får upp sitt självförtroende lite för varje gång, och det hjälper Aida verkligen till med på ett jättebra sätt! Lite blåmärken kan man leva med och det får en bara att känna att man vågat göra nya saker.”
Julia

 


”Poledance med Aida har blivit en riktigt kul grej, där man kan vara sig själv och
ladda energi. Lite glamour som behövs för att kunna orka med resten av livet. Spännande,  roligt, fantastiska tjejer och extrem duktig Aida!
Veronica

 

”Jag hade tränat pole fitness ett tag redan innan jag började hos Aida, men sökte nya utmaningar. Då danslektionerna på gymnasiets elevens val ofta slutade med hård självkritik och tårar för min del, hade jag dock vissa reservationer inför att börja med just pole Dance. Dans är definitivt aldrig något jag anammat som ”min grej”. Men Aida och stämningen i hennes studio är helt fantastisk! Alla peppar varandra när det går framåt och vi hjälps åt att utvecklas tillsammans. Det är det lätt att ha självdistans i det här gänget och jag skrattar alltid högt åt mig själv när det blir galet.
Här får man lära sig rätt teknik från grunden, men uppmuntras att hitta sitt eget uttryck i dansen – sexigt eller sportigt – it’s your call! Pole dance är en fantastisk, tuff (många blåmärken och träninsvärk på tidigare okända ställen) och skitrolig träningsform! Så ytan är jag en helt vanlig tjej, men på onsdagkvällarna numera en sex kitten pole hero.. ; -)”
Lis


”På dagarna arbetar jag som socialsekreterare och på kvällen dansar jag pole dance.
Dans är ett fantastiskt sätt att uttrycka sig på så varför inte prova pole dance tänkte jag!? Jag hamnade hos fantastiska Aida.
Pole dance handlar för mig om ett sätt att uttrycka sig på, träning, avslappning, skratt och finna trygghet i sig själv.

I Aidas studio är det en avslappnad miljö, hon stöttar, pushar och hjälper. Hon får alla att växa i sig själva. Blåmärken och träningsvärk kommer på köpet!”
Martina

”Poledance har jag velat testa sedan länge. Hade turen att börja hos aida och stormtrivs! Små klasser gör det enklare att lära sig lättare.
Alla är där på lika villkor och man känner ingen konkurrens om att man ska vara bättre än någon annan som i alle fall jag kan känna när jag är i stor grupp att folk alltid vill överglänsa varandra.. Man är där på lika villkor!
En lärare som verkligen går all in för att lära sina elever och coacha en till 200%,  ser till att man förstår vad man gör och som inte go bananas för man inte fattar någon pose utan gärna visa x antal gånger samma pose så man förstår hur man ska göra den för att få den att sitta.

På nätterna jobbar jag som lastbilschaufför och på dagarna blir det flowin träning och poledance.
I detta mansdominerade yrke är det skönt att träffa tjejer/kvinnor på fritiden som delar denna passion med mig, man får känna sig sexig och glamourös!”
Ida

 

”Har alltid velat börja träna poledance och när jag fick reda på att det hade kommit till Växjö tvekade jag inte en sekund på att börja träna hos Aida.

Att få lära sig rätt och på ett passionerat sätt är oerhört viktigt för mig. Aida är inte bara en duktig dansare utan även en talangfull instruktör som är noggrann och tar sig tid att lära ut.

Att kunna dansa/träna en gång i veckan är ett underbart sätt att fly från vardagen så som stress, jobb och allt som livet hör till. Rekommenderas varmt till alla dem som vill prova något nytt som är både sexigt och exotiskt.”
Lorena


”Roligaste träningsformen jag testat! Man känner inte ens att man tränar förrän efteråt!”
-Lina, Poledance & Chairdance


”Det är så himla roligt, något alla borde testa! Jag har redan rekommenderat till flera kompisar!”

-Mimmi, Poledance Level 1

”Det är superroligt att få göra något roligare som träningsform. Passen känns alltid som att de tar slut för fort!”
-Vera, Poledance Level 1 & PoleSilks

”Riktigt roligt sätt att träna något nytt och se hur mycket man orkar. Kommer absolut rekommendera Poledance Växjö till mina vänner!”
– Linnea, Poledance Level 1


”Det var jätteroligt att lära sig grunderna i poledance och lära sig göra häftiga lyft! Kommer absolut gå level 2 och få med vänner!”
-Emma, Poledance Level 1

” Så kul att få testa en ny träningsform som innehåller både dans och smidighet. Väldigt härligt att få leva ut till musiken i en grupp med så bra stäming.”
-HS, Poledance & Chairdance


”Så bra att det är fokus på dans och inte fitness! Riktigt roligt, tungt och härlig stämning med hög musik!”
-Sandra, Poledance Level 1

”Grymt kul med mycket dans, snygga tricks och koreografi! Precis som poledance ska vara!”
-Melissa, VIP-elev


”I vår träningsväska hittar du blandannat skyhöga klackar… Det är något med poledance som man fastnar för, antingen dansen, eller känslan av efter varje klass,- känna sig tusen gånger starkare”
-Fanny, ambassadör


”Stort tack för en väldigt lyckad stund hos dig/er i lördags. Våra kompisar var väldigt nöjda! Kombinationen mellan raw food och dansen var särskilt lyckad.”
-Kristina, Poledance & Raw Food -event

”Jag hittade växjö poledance på nätet efter det att jag hört talas om en vän som dansar. Kursen har varit riktigt kul och utmanande. Man får ta fram sidor av sig själv som man inte trodde fanns. Kursen har stärk självförtroendet genom att se hur jag utvecklats då dom som ville har filmat dansen vid några tillfällen.
Emma
 ”Kursen har varit oerhört kul och det har utvecklat min syn på mig själv och min feminina sida. Det bästa med klassen har varit att få göra något helt annorlunda som jag själv inte trodde att jag skulle klara av och se att det faktiskt går. Det har ökat självförtroendet och förändrat synen på mig själv. ”
– Sara, Poledance Level 1
”Jag har fått insikt i hur mycket jag avancerat och poledance har plockat fram mer av min självkänsla”
–  Natasha, Level 3