Instruktörer

Våra instruktörer

Poledance Växjö stadens bästa poledancestudio. Vi släpper loss med dans, musik och låter energin i kroppen flöda medan vi får starka, flexibla muskler. Vår studio är ensam i Växjö med att erbjuda poledance, chairdance, lapdance, twerk, floor & yoga

Vi har säkerhet och anatomi i fokus. Chefsinstruktören och studioägaren Aida har dubbla yogalärarcertifikat och är utbildad i anatomi så det är stor fokus på roliga, säkra övningar och stabil utveckling i din poledancing.
Vi använder oss av styrka, yoga och dans i uppvärmning och avslappning för bästa effekt och bästa upplevelse!

Events är vår specialitet! Vi älskar att sätta ihop minnesvärda events för ditt företag, tjejgrupp, födelsedag, möhippa eller annat äventyr. Välkommen till oss!

AIDA

Dynamiten Aida är entrepenör och 100% galen idéskapare. Övriga titlar är chefsinstruktör, grundare och ägare av Poledance Växjö och Indigo Life. Aida är dubbelcertifierad yogalärare (fokus på anatomi, flow och alignment) och jobbar även med kost och näring samt certifierad inom NLP & mental träning. Hon fokuserar på stressproblematik och kvinnlig självkänsla. Du kan hitta henne babblandes på någon föreläsning, på nätverksmöten eller hängandes från en stång. De största passionerna och i livet är poledance och att hjälpa människor krossa sina hinder.
(Skor är hennes passion. Vi menade skor.)

 

 

 

JULIA

Studions queen of backbends och fantasy-nörd. När hon inte undervisar Level 1-elever i poledance färgar hon håret lika ofta som du byter underkläder. Hennes elever lämnar alltid klassen med mer energi än de kom in med och sjöblöta av svett. Julia ramlar ofta av stolen under chairdance och är en jävel på att lämna sin comfort zone och är den snällaste tjej du kan tänka dig.

 

SANDRA

Vår instruktör som även är stadens bästa tatuerare på Old Sailor Tattoo. Denna kreativa böna tar med sig kreativiteten till studion och ser till att varje elev har en grymt rolig klass och lämnar studion med ett leende på läpparna. Hon är en sådan där fantastisk vän alla önskar sig men väldigt få har. Sandra undervisar i Level 1 & 2 i poledance och har en ohälsosam fascination för dinosaurier. Sandra har den snyggaste toe-point du sett och kan få vilken dansare som helst att gråta av lycka.

 

 

 

FANNY

Fanny är vår minsting och poledance trainee. Framöver kommer du se hennes kurser i schemat. Beauty queen Fanny jobbar med att göra snygga tjejer ännu snyggare och är SPA-terapeut. När hon inte sprider cool vegan-reklam på Twitch så att säga. Ser du snygga fransar eller bryn på stan kan du räkna med att Fanny gjort dem. Om du googlar ”världens mest godhjärtade människa” kommer en miljon selfies av Fanny upp. True story.

 

 

 

Ja..vi samlar på briljanta tjejer. Vi gillar sådana <3 Är du yogalärare, danslärare eller liknande och vill bli en av oss?


Poledance. Chairdance. Floorwork. High Heel

MYSTERY GIRL

Poledance Växjö är en unik studio med helt nya, fräscha kurser och danser.
Vi söker danslärare med det lilla extra, är du vår nästa Poledance Växjö-tjej?

Hör av dig till oss!.