Våra events är något utöver det vanliga!

Vi skräddarsyr ett event precis efter dina önskemål och mer därtill!
Har du möhippa, födelsedag, kickoff eller något annat spännande? Vi är faktiskt bäst på detta. True story.

Planerar du möhippa åt din väninna kan ni välja ett lyxpaket med både chairdance, poledance, tårta och extra långt pass.
Du kan också välja ett enklare paket med enbart poledance. Vi har även fantastiska fotografer i vårt crew så vi kan skapa ditt oförglömliga event!

Priser

Priserna beror på gruppens storlek och övriga önskemål och är allt mellan 275kr/person om man är många -395kr/person beroende på grupp och tillägg.
Eftersom vi skräddarsyr ert event behöver vi uppgifter (se nedan) för att kunna ge just er grupp ett pris. Standard är 60 minuter och intensivt så man får ett riktigt svettigt pass oavsett gruppens storlek. Vill ni ha längre tid anger ni detta när ni skriver till oss så kollar vi möjlighet till det.

Då våra möhippor och events är populära och vi har många bokningar gäller en bokning endast när man betalat enligt offert och överenskommelse. Efter betalning och bokning får man ett mail av oss med alla instruktioner och information. Vi har högt tryck på våra möhippor och events så alla bokningar är bindande och man har en registrerad bokning först efter betalning.
Vill man lägga till extra personer i efterhand går det att göra fram till några dagar innan möhippa.
Våra villkor finns här
För företagsbokningar tillkommer moms

 

Kontakta oss med dina önskemål! Kanske har du en idé om något som inte står med här? Vi skapar gärna ditt nästa äventyr!

Hur bokar man?

Skicka svar på nedan frågor till oss i ett mail till info @poledancevaxjo .com (medan vi ordnar vårt bråkiga offertformulär)

 

Namn

Telefonnummer

E-post

Typ av event (möhippa/födelsedag/företag)

Antal personer

Hälsoinformation (sjukdom/graviditet)

Önskad datum och tid

Meddelande/övrig info