Möhippa & Event

Våra events är något utöver det vanliga!

Vi skräddarsyr ett event precis efter dina önskemål och mer därtill!
Har du möhippa, födelsedag, kickoff eller något annat spännande? Vi är faktiskt bäst på detta. True story.

Planerar du möhippa åt din väninna kan ni välja ett lyxpaket med både chairdance, poledance, tårta och extra långt pass.
Du kan också välja ett enklare paket med enbart poledance. Vi har även fantastiska fotografer och stylister i vårt crew så vi kan skapa ditt oförglömliga event!

Priser

Priserna beror på gruppens storlek och övriga önskemål och är allt mellan 250kr/person om man är många -375kr/person om man är mindre grupper.
Eftersom vi skräddarsyr ert event behöver vi uppgifter (se nedan) för att kunna ge just er grupp ett pris. Standard är 60 minuter och intensivt så man får bra träning oavsett gruppens storlek. Vill ni ha längre tid anger ni detta när ni skriver till oss så att vi räknar in detta.
För företagsbokningar tillkommer moms

Hur bokar man?

Du kontaktar oss och meddelar:
– Antal personer i gruppen
– Vilket datum
– Vilken tid
– Övriga önskemål
Ju mer specifik du är, desto lättare och snabbare kan vi återkomma med en offert.
Då våra möhippor och events är populära och vi har många bokningar gäller en bokning endast när man betalat enligt offert och överenskommelse. Efter betalning och bokning får man ett mail av oss med alla instruktioner och information om vad man behöver ha med sig och på sig. Vi har högt tryck på våra möhippor och events så alla bokningar är bindande. Vill man lägga till extra personer i efterhand går det att göra fram till några dagar innan möhippa.
Våra villkor finns här

Betalning

Ni betalar total summa till  vår swish 123-6824775. Därefter kommer bokningsinformation till dig som bokat möhippan som alla deltagare måste ta del av då det innehåller säkerhetsföreskrifter och alla andra saker ni behöver veta om innan ni kommer. Observera att ni inte har en registrerad bokning förrän vi har mottagit er betalning
Registrerad för F-skatt

Kontakta oss med dina önskemål! Kanske har du en idé om något som inte står med här? Vi skapar gärna ditt nästa äventyr!